Caută
Sfaturi & Trucuri

#InterviulLunii cu Ovidiu Ștețco, Impakt Imobiliare

De-a lungul ultimului deceniu, încă din momentul în care a luat pentru prima dată contact cu domeniul imobiliar, Ovidiu Ștețco și-a propus să se diferențieze de concurență prin calitatea serviciilor oferite. Astăzi, din poziția de manager al agenției Impakt Imobiliare, împărtășește din viziunea sa consultanților pe care îi formează, iar rezultatele excepționale ale acestora, declară el, reprezintă oglinda muncii sale. Obiectivul său pe termen lung constă în consolidarea brandului Impakt Imobiliare, drept pentru care mizează, printre altele, pe calități precum integritatea, profesionalismul și respectul față de clienți.

Când și de ce ați ales să activați în acest domeniu?

Primul contact cu domeniul imobiliar l-am avut în luna mai a anului 2008, când mi-am început parcursul profesional la o agenție de renume. Mi-am dorit pur și simplu un job în care să pot interacționa cu cât mai multe persoane, iar ulterior mi-am dat seama că îmi place ceea ce fac și am început să îmi dezvolt o carieră în această direcție.  

Care sunt cele mai mari satisfacții pe care vi le oferă acest job?

Din perspectiva de consilier imobiliar, cea mai mare satisfacție este mulțumirea de pe chipul clientului în momentul în care identific imobilul potrivit nevoilor și preferințelor sale. Pe de altă parte, ca manager mă declar încântat atunci când văd rezultatele remarcabile ale consilierilor pe care îi formez.

Vă vedeți activând în acest domeniu pe termen lung? De ce?

Da, îmi doresc să continui această activitate pe termen lung deoarece am o viziune clară asupra modului în care ne vom dezvolta. Țintim spre a fi recunoscuți atât de către clienți, cât și de către experții din domeniu, ca fiind un etalon pe piața imobiliară și, totodată, vrem să ridicăm standardele acestei meserii, promovând valori precum integritate, respect și profesionalism.

Care sunt cele mai importante acțiuni derulate în 2018?

Anul acesta am investit, în principal, în formarea profesională a echipei, prin intermediul unor traininguri, unde am avut ca invitați traineri și speakeri de renume național. De asemenea, ne-am focusat pe diversificarea promovării pe canale noi și achiziția de programe de dezvoltare, atât pentru partea de management a agenției, cât și pentru partea de vânzări.

Care este strategia de dezvoltare a activității dvs.?

Prin calitatea serviciilor oferite, mizăm preponderent pe diferențierea față de concurență.  Așadar, obiectivul nostru constă în dezvoltarea brandului Impakt Imobiliare până la poziționarea acestuia ca un reper pe piața imobiliară, atât la nivel local, cât și național.  

Care credeți că sunt punctele dvs. forte?

Consider că integritatea, respectul, profesionalismul, seriozitatea și dedicarea sunt calitățile ce mă caracterizează.

Ce v-a determinat să alegeți Wizmo.ro și cum se diferențiază de alte platforme similare?

Sunt mereu deschis spre noi oportunități de promovare, iar consilierii Wizmo.ro mi-au câștigat încrederea încă de la început prin comportamentul profesionist de care au dat dovadă. De asemenea, apreciez ușurința prin care pot promova anunțurile pe Wizmo.ro, un site user-friendly și bine organizat.

Care sunt beneficiile parteneriatului dvs. cu Wizmo.ro?

Mă declar încântat de acest parteneriat din mai multe motive. Consider că partea de suport dedicat, respectiv faptul că cei de la Wizmo.ro vin mereu în ajutorul clientului cu sfaturi și idei de îmbunătățire, reprezintă unul dintre punctele forte ale colaborării noastre. Totodată, trebuie să remarc îmbunătățirile evidente pe partea de vizibilitate online de care s-a bucurat agenția noastră și leadurile de calitate provenite din partea Wizmo.ro. 

Care sunt perspectivele colaborării dvs. cu Wizmo.ro pe termen mediu și lung?

Ne dorim un parteneriat cât mai îndelungat cu Wimzo.ro, în care schimbul de idei și colaborarea continuă ne va ajuta să obținem cele mai bune rezultate de ambele părți. De altfel, suntem convinși de prosperitatea acestei relații deoarece urmăm aceleași set de valori în desfășurarea activităților.

Dacă vrei și tu să îți faci cunoscută activitatea în real estate și să ne împărtășești părerea despre domeniul în care activezi, contactează-ne pe marketing@wizmo.ro, iar noi ne vom asigura că ducem povestea ta mai departe. Astfel, poți face și tu parte din proiectul #InterviulLunii, o serie de materiale dedicate profesioniștilor în imobiliare, prin care vrem să surprindem cele mai bune practici ale celor mai buni agenți de pe piața de real estate.

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!