Caută
Noutăți

Wizmo.ro - Portalul imobiliar devine GRATUIT 

În urmă cu două luni, Wizmo.ro, primul portal imobiliar bilingv din România, a anunțat printr-un eveniment deschis posibilitatea unui nou parteneriat financiar pentru asociați care pot gestiona până la 49% din activele companiei. Specializată în listări de anunțuri, platforma a adunat peste 1 milion de euro finanțare din partea unui grup de investitori belgieni.

Imediat după evenimentul organizat în București la 27 iunie 2019, unde s-a lansat ideea unui parteneriat financiar pentru agenții și dezvoltatorii imobiliari, au avut loc dezbateri orientate către posibile schimbări ale platformei. 

Echipa Wizmo a ascultat și a procesat tot feedback-ul primit, luând decizia de a deveni un portal imobiliar complet GRATUIT și a ajunge astfel la cât mai mulți oameni. Da, Wizmo.ro va deveni gratuit. Eforturile de a menține un portal plătit pentru profesioniști a distrat atenția de la scopul principal și anume, acela de a deveni cea mai bună platformă din România care dorește o colaborare de lungă durată cu agențiile și dezvoltatorii imobiliari. 

Începând de astăzi, orice profesionist sau persoană fizică își poate adăuga gratuit listările imobiliare pe Wizmo. Platforma are integrări cu majoritatea CRM-urilor utilizate pe piață, iar acestea pot fi utilizate pentru a lansa anunțuri în Wizmo, gratuit.

La momentul de față platforma are peste 72.000 de proprietăți listate și dorește să ajungă la 200.000. Dacă aveți un portofoliu, vă puteți publica proprietățile pe Wizmo.ro unde o întreagă rețea de utilizatori vă va vedea anunțurile.

Vizitați Wizmo.ro, creșteți vizibilitatea anunțurilor și vindeți sau închiriați ca adevărații profesioniști!

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!