Caută
Noutăți

Tururile virtuale: un must pe piața imobiliară din România

Trăim într-o perioadă în care timpul este o resursă extrem de importantă. Noi am înțeles acest lucru, motiv pentru care folosim tehnologia pentru a ușura viața persoanelor care activează în domeniul imobiliar. Suntem bucuroși să fim primul portal imobiliar care colaborează cu vrtours.ro. Aceștia vin cu un serviciu inovator, mult așteptat pe piața din România: turul virtual 360.   

Parteneriatul nostru poate fi definit în doar câteva sintagme ca o abordare proaspătă, gata să aducă un plus de valoare pe piața imobiliară din România.

Ce sunt Tururile Virtuale 360

Tururile Virtuale 360 sunt o serie de imagini de bună calitate sau panorame unite pentru a crea impresia de continuitate. Acestea oferă o experiență „walkthrough”, sunt disponibile 24/7 și nu necesită programări sau deplasarea unui agent imobiliar la fața locului.

3 motive pentru care să alegi Tururile Virtuale 360

Economisești timp și bani: agentul imobiliar nu mai trebuie să se deplaseze sau să facă programări într-un volum mare. Locuințele pot fi văzute online cu disponibilitate 24/7 și fără programare. În tot acest timp, agentul va fi liber sa se ocupe de clienții cu adevărat interesați de imobil, care au avut acces la turul virtual și nu sunt doar curioși să îl vadă.

Oferi servicii mai bune pentru clienți: timpul este prețios pentru clienți și agenți imobiliari deopotrivă. Potențialii clienți vor aprecia o modalitate rapidă de a vedea locuințele. Spre deosebire de tururile video, un tur virtual respectă ritmul fiecărui client interesat, oferind oportunitatea de a parcurge un imobil la orice cadență: ‘repede, că mă grăbesc’ sau ‘pe îndelete, că vreau să văd mai bine camera asta’.

Te diferențiezi de competiție: le poți folosi atât pentru promovarea propriu-zisă a imobilului, cât și pentru promovare în social media, emailuri, newslettere și evenimente, diversificându-ți astfel portofoliul.

Servicii oferite de echipa VRtours

Tururi Virtuale 360: echipa de fotografi, editori și programatori colaborează unind panoramele 360, realizând astfel un tur virtual al locuinței pe care dorești să o prezinți. Astfel, orice potențial client poate face o plimbare prin casa pe care dorește să o vadă. Totul fără programare în prealabil și fără să irosească timp pe drum.

Fotografie imobiliară: prima impresie contează și asta este valabil și în cazul fotografiei imobiliare. Alege ca fotografiile locuințelor pe care vrei să le promovezi să fie făcute de profesioniști în domeniu și vei vedea cu ușurință rezultatul în vânzări.

Citește și: Cum se vede piața imobiliară prin ochii unui fotograf

Video și fotografie aeriană: vrei să aduci ceva în plus? Echipa VRtours îți stă la dispoziție cu drone de ultimă generație. Dispun de combinația perfectă de echipament modern, fotografi profesioniști și experiență în editare.

Avem o surpriză pentru tine. Îți oferim un Tur Virtual 360 gratuit. Profită acum și fă o programare!

*Programarea la un tur gratuit se face în limita locurilor disponibile

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!