Caută
Noutăți

Ofertă record de locuințe și case de vacanță! - Târgul Național Imobiliar TNI

Cel mai așteptat eveniment imobiliar al toamnei, Târgul Național Imobiliar TNI, are loc în București în perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului. 

Vizitatorii vor avea parte de multe avantaje, reduceri de prețuri, bonusuri, premii, discounturi, tombole și oferte speciale pe toată dutara evenimentului !

De 14 ani Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă cadrul ideal în care persoanele interesate de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu se pot informa corect cu privire la ofertele de actualitate, discută față în față, într-un singur loc cu dezvoltatorii, agențiile imobiliare și instituțiile financiar-bancare participante, având acces direct la cele mai avantajoase oferte imobiliare. Astfel, vizitatorii Târgului Național Imobiliar TNI economisesc TIMP și BANI!

Oferta târgului imobiliar este una RECORD, expozanții prezentând oferte de locuințe și case de vacanță din București, ILFOV, Brașov, Târgu Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța și celelalte zone de interes ale țării.

În cadrul ediției TNI vor fi lansate noi credite de investiții imobiliare și vor fi prezentate, totodată, apartamente de tip boutique, case din containere maritime cu prețuri pornind de la 11.500 de euro, diverse oportunități de investiții și soluții pentru transformarea locuinței într-una eficientă din punct de vedere energetic.

În plus, vizitatorii TNI vor putea câștiga premii participând la tombolele organizate pe durata târgului. ”declară Cristina BERCEA, PR Manager Târgul Național Imobiliar TNI

Cerințele cumpărătorilor actuali de locuințe

În ultimii ani, una dintre cele mai importante modificări la nivelul pieței rezidențiale este cea a comportamentului cumpărătorilor. „Piața imobiliară din București se află într-un dezechilibru alimentat atât de cererea în creștere pentru apartamente de calitate, cât și de o ofertă care doar pe alocuri satisface nevoile actuale ale cumpărătorului: construcție nouă, locație centrală, dezvoltatori credibili și cu experiență vastă, apartamente locuibile și prețuri sustenabile. Arcadia Apartments Domenii combină în totalitate cele cinci cerințe principale ale cumpărătorului, dovadă fiind cele 250 de apartamente vândute în 9 luni de la lansarea din 2017, lansare realizată în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI.

Conform graficului de execuție al Arcadia Apartments Domenii și ca rezultat al vânzărilor a 60% din numărul total de locuințe, în luna Septembrie 2018 vom lansa Blocul 4 ce va avea 110 apartamente tip studio, 2 camere, 3 camere, 4 camere, duplex și penthouse”, declară Daniela Barbu, marketing manager Arcadia Apartments, Partener Oficial al Târgului Național Imobiliar TNI.

Românii investesc din nou în proprietăți de vacanță

La ediția anterioară a Târgului Național Imobiliar (18-20 mai 2018) s-a putut observa interesul crescut pentru achiziția de proprietăți de vacanță. În  momentul de față tot mai mulți români își investesc economiile în proprietăți pe litoralul Mării Negre, iar prognozele arată că oamenii au toate șansele să își amortizeze cheltuielile, în scurt timp.

Cei mai mulţi turişti şi clienţi optează pentru Mamaia, astfel că în nordul celei mai luxoase staţiuni de pe litoralul românesc s-au ridicat cele mai multe clădiri cu apartamente. Cartiere întregi sau vile cu doar câteva apartamente, clădiri construite în Mamaia sau la intrarea în Năvodari, în plin sezon toate sunt ocupate fie cu proprietarii veniţi să se bucure de investiţie, fie cu turişti care au închiriat de la dezvoltatori sau investitori. În acest context, cel mai așteptat eveniment imobiliar al toamnei, Târgul Național Imobiliar TNI, vine cu oferte atractive și pentru acest segment imobiliar. Printre proiectele prezente exclusiv la târgul imobiliar din 28-30 septembrie se numără: Wave Residence, Casa del Mar, First Residence, Building Ștefan, Sunny Holiday Residence, Maurer Residence Constanța.

Vrei să-ți iei o CASĂ NOUĂ? Ce părere ai de DOUĂ?

Cartierul Solar, primul ansamblu rezidențial cu energie verde a demarat o  campanie specială, iar premiul pus la bătaie este un apartament în valoare de 62.000 EURO.  “Ne bucurăm de un interes sporit din partea clienților pentru apartamentele construite în Cartierul Solar, luând în considerare numeroasele facilități oferite: panouri solare pe fiecare bloc, peste 14.000 mp de spații verzi, locul de joacă pentru copii, piscină de 375 mp, diversele funcțiuni ale spațiilor comerciale existente (farmacie, cabinet medical, beauty salon, market, restaurant, sală de fitness, gradiniță).

Până la finalul ediției de toamnă a Târgului Național Imobiliar TNI (30 septembrie) au loc înscrieri în concursul intitulat Vrei să-ți iei o CASĂ NOUĂ? Ce părere ai de DOUĂ?, organizat de Cartierul Solar, prin care poți câștiga 2 case în 3 trei pași”, ne spune Rus Adrian.

Radiografia evenimentului TNI:

 •  proiecte imobiliare în exclusivitate;
 • lansări de ansambluri rezidențiale;
 • apartamente de tip boutique;
 • case din containere maritime de la 11.500 euro;
 • oportunități de investiții;
 • proprietăți middle și high-end în centrul și nordul capitalei ;
 • lansări de noi credite de investiții imobiliare;
 • proprietăți de vacanță;
 • ofertă națională;
 • soluții pentru transformarea locuinței într-una eficientă din punct de vedere energetic;
 • servicii conexe: arhitectură, design interior,  home stagging;
 • premii; tombole și cele mai bune oferte pentru vizitatorii TNI!

Vă invităm să vizitați ediția TNI, 28-30 SEPTEMBRIE 2018, Palatul Parlamentului, Sala UNIRII! Pentru informații suplimentare și date de contact accesați www.targulnationalimobiliar.ro 

Intrarea se va face vineri și sâmbătă (28-29 septembrie) între orele 10:00-19:00,  duminică (30 septembrie) între orele 10:00-16:00, iar prețul unui bilet este de 10 lei.

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!