Caută
Noutăți

IMO3 - singurul eveniment la care vei regăsi oferta completă de proprietăți din estul capitalei!

În perioada 21-23 septembrie, la Auchan Titan va avea loc IMO3, singurul târg imobiliar dedicat exclusiv zonei de est a Capitalei. După ce târgul IMO6 a demonstrat că este un concept de succes, IMO3 devine singurul eveniment unde cei aflaţi în căutarea unei case sau a unui apartament vor avea acces la oferta completă din zona de interes. La IMO3 dezvoltatorii propun o gamă variată de case şi apartamente - pentru orice buget şi pentru cele mai înalte pretenţii. Pe toată perioada târgului, vizitatorii vor beneficia de oferte speciale şi promoţii.

Oferte speciale la case în cadrul IMO3 din partea Trend Residence

Pentru fiecare dintre noi, conceptul de acasă este mereu în trend, indiferent de cum evoluează totul în jurul nostru. De aceea, investiția într-un cămin în adevăratul sens al cuvântului, investiția în familie, în confortul și siguranța acesteia, este întotdeauna binevenită.

Spre exemplu, Ansamblul Trend Residence a avut de la început în centrul atenției familia, fie că e vorba de un cuplu tânăr, care acum face primii pași împreună, fie că e vorba de o familie cu experiență, formată din copii și chiar și bunici. Acesta este format în marea sa majoritate de vile (în total vor fi 310 case), la acest moment fiind disponibile la vânzare 2 tipuri de vile: Rubin și Smarald. Pentru clienții care își doresc să se mute imediat într-o casă nouă, există disponibile la vânzare vile Smarald finalizate, cu posibilitatea mutării imediată.

În oferta lor există mai multe tipuri de apartamente, asortate nevoilor și gusturilor tuturor. Blocurile cu apartamente au doar 4 etaje, apartamentele de 2 și 3 camere având grădini pe pământ, balcoane sau terase, adevărate refugii de relaxare. Numărul apartamentelor s-a ridicat la 144 și au fost vândute integral.

Prețurile avantajoase și facilitățile ansamblului Trend Residence oferă proprietarilor șansa de a beneficia de un cămin în adevăratul sens al cuvântului, într-o zonă plină de verdeață. Aceștia oferă mai mult decât o simplă locuință, ci un cămin în care oricine se poate simți ACASĂ!

Palladium Residence - unul din cele mai populare ansambluri rezidențiale din zona de est a capitalei

Palladium Residence se află în zona Theodor Pallady și va fi format din 7 imobile cu locuințe înconjurate de spații verzi și parcuri generoase. În acest moment, locuințele se vând doar în blocul 6 din cele 7 totale, iar blocul este sold out în procent de 75%.

Reprezentanții ansamblului te așteaptă între 21-23 septembrie la Auchan Titan, pentru IMO3, unde poți descoperi viitoarea ta locuință. Participanți pot beneficia de un discount de 2.000 EUR la apartamentul cu 2 camere TIP 2 (5 unități) și de un discount de 4.000 EUR la apartamentul cu 3 camere TIP 5 (5 unități). Oferta aceasta este valabilă doar pentru blocul 6, până pe 15 octombrie 2018. De asemenea, cei care doresc să achiziționeze un loc de parcare, au diverse variante: fie un loc de parcare teran cu 4.500 euro + TVA, fie unul subteran cu 6.900 EUR + TVA si, ca noutate, un loc de parcare suprateran cu 6.900 EUR + TVA.

Palladium Residence practică prețuri abordare, este aproape de mijloacele de transport în comun (metrou, tramvai, autobuz), dar și de centre comerciale de interes zilnic (Auchan, Jumbo, Metro, Decathlon și, în curând, Ikea și Kaufland). Un aspect foarte important este plasarea ansamblului rezidențial în apropierea tuturor mijloacelor de transport în comun: stația de metrou Nicolae Teclu (700m), dar și stațiile de tramvai (tramvaiele 23, 27, 40) și de autobuz (autobuzul 246) se află la aproximativ 5 minute de mers pe jos de ansamblul rezidențial. Pentru cumpărături rapide, pot apela la magazinul din ansamblu, însă în apropiere există o multitudine de centre comerciale. În plus, există numeroase spații de agrement amenajate pentru copii, dar și pentru adulți.

Profită de ofertele târgului imobiliar dedicat zonei de est a Capitalei. Abia așteptăm să te întâlnim!

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!