Caută
Generale

Ofertele iernii: apartamente de vânzare în Cluj

Dacă ești o persoană ocupată și vrei să economisești din timpul de căutare a unei locuințe noi, îți venim în ajutor cu o selecție de apartamente de vânzare în Cluj. Am optat pentru 5 apartamente luminoase și spațioase, care cu siguranță îți vor capta atenția. Analizează-le, alege varianta care ți se potrivește și contactează agentul dedicat pentru a-ți oferi mai multe detalii.

#1 Apartament cu o cameră situat în Borhanci, 42 mp

Alegerea excelentă pentru persoanele care caută oportunitatea de a locui într-un apartament modern finisat, oferit spre vânzare complet mobilat. Accesibilitatea imediată spre mijloacele de transport constituie un avantaj pentru familiile tinere sau investitorii în regim hotelier.

Se întinde pe o suprafață utilă de 42 mp, compartimentarea fiind următoarea: dormitor, hol, bucătărie, baie și un balcon spațios de 7 mp. Este realizat în așa manieră încât să îmbine optim designul cu funcționalitatea.  

Dispune de finisaje moderne: gresie și faianță moderne, geamuri termoizolante, centrală termică proprie, parchet laminat. Imobilul din care face parte este prevăzut cu interfon, lumină cu senzori și lift modern. Iar faptul că se vinde complet mobilat te scutește de multe bătăi de cap.

Preț: 67.000 euro

Vezi apartamentul aici.

Oferta aceasta nu mai este valabilă? Găsește alte proprietăți similare.

#2 Apartament cu 2 camere situat în Gheorgheni, 41 mp

Este un apartament mobilat cu bun gust, situat într-un imobil nou, construit din 2017.  Zona Bazei sportive Gheorgheni în care este amplasat este în plină dezvoltare, oferind acces ușor spre: stații de autobuz, supermarketuri, mall, parcuri, școli, grădinițe și nu numai.

Suprafața de 41 mp este compartimentată astfel: living cu bucătărie, dormitor și baie. Impresionează prin decorul simplu, oarecum minimalist. Fiecare spațiu este optim exploatat, fără a crea un aspect de înghesuială. Ferestrele franțuzești luminează natural spațiul, iar clasa energetică A garantează o izolare optimă.

Este alegerea ideală pentru familiile mici sau persoanele care vor să investească într-un imobil pentru a-l oferi spre închiriere. Este situat la etajul 8 din 10 și se vinde complet mobilat, finisat și utilat. Imobilul este supravegheat cu camere video și paznic 24/24.

Preț: 67.000 euro

Vezi apartamentul aici.

Oferta aceasta nu mai este valabilă? Găsește alte proprietăți similare.

#3 Apartament cu 3 camere situat în Andrei Mureșanu, 50 mp

Suprafața de 50 mp este atent pusă în valoare, compartimentându-se astfel: 2 dormitoare decomandate, living, bucătărie, baie. Apartamentul este situat în cartierul Andrei Mureșanu, la limita cu cartierul Gheorgheni, făcând parte dintr-un imobil dispus pe 9 nivele.

Finisajele moderne sunt evidențiate prin faianță modernă, pardoseală cu parchet laminat, geamuri termoizolante din PVC, uși interioare din lemn, ușă metalică la intrare și pereți cu lavabil. Confortul termic este garantat de centrala cu încălzire proprie.

Este poziționat într-o zonă rezidențială liniștită, în apropiere de magazine, bănci, stații de autobuz și spații verzi. Se vinde complet mobilat.

Preț: 83.900 euro

Vezi apartamentul aici.

Oferta aceasta nu mai este valabilă? Găsește alte proprietăți similare.

#4 Apartament cu 2 camere situat în Bună Ziua, 87 mp

Este alegerea ideală pentru tine dacă ești în căutarea unui apartament spațios și luminos, care să se bucure de un excelent raport calitate-preț. Este situat în zona Oncos a cartierului Bună Ziua, la etajul 2 al unui imobil dispus pe 3 nivele.

Se întinde pe o suprafață de 87 mp, fiind compartimentat cu 2 camere semidecomandate, bucătărie, baie și balcon. Totodată, este prevăzut cu garaj și parcare. Dispune de finisaje moderne, oferindu-se spre vânzare complet mobilat și utilat. Geamurile termoizolante din PVC și sistemul de încălzire cu centrală proprie garantează o încălzire optimă.

Este o opțiune excelentă pentru oricine dorește să achiziționeze un apartament situat la ieșirea din oraș, dar relativ aproape de zona centrală.

Preț: 99.900 euro

Vezi apartamentul aici.

Oferta aceasta nu mai este valabilă? Găsește alte proprietăți similare.

#5 Apartament cu 4 camere situat în cartier Europa, 88 mp

O excelentă oportunitate pentru familii sau persoane care vor să investească într-un imobil pentru a-l închiria ulterior. Apartamentul este poziționat la etajul 2 al unui imobil dispus pe două nivele. Se situează în zona Eugen Ionesco a cartierului Europa.

Cele 3 camere decomandate, livingul cu bucătărie și baia însumează o suprafață totală de 88 mp. Este echipat cu loc de parcare. Dispune de finisaje moderne și centrală termică proprie. Se vinde complet mobilat și utilat cu echipamente de calitate superioară: aparat de aer condiționat, combină frigorifică, mașină de spălat vase, mașină de spălat haine, plită pe gaz și cuptor electric.

Preț: 105.600 euro

Vezi apartamentul aici.

Oferta aceasta nu mai este valabilă? Găsește alte proprietăți similare.

Dacă selecția noastră nu te mulțumește, aruncă o privire peste celelalte oferte. Nu uita însă că pe Wizmo găsești peste 10.000 de proprietăți de vânzare, din care poți alege varianta care se pliază optim nevoilor și gusturilor tale.

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!