Caută
Generale

Conferința „Real Estate, Quo Vadis?”

Revista germano-română de business DeBizz Magazine și proiectul România Durabilă organizează în data de 8 mai 2018 conferința „Real Estate, Quo Vadis?”.

Acest eveniment de business își propune să analizeze atât oportunitățile de dezvoltare ale pieței imobiliare și de construcții, cât și principalele provocări întâmpinate de profesioniștii ce activează în această industrie – dezvoltatori, constructori, arhitecți, producători de materiale și furnizori de servicii.

Principalele teme abordate

Piața de real estate și-a consolidat poziția în anul 2017, atunci când volumul investițiilor imobiliare a urcat la aproximativ un miliard de euro. În acest an, analiștii estimează o nouă creștere pentru sectorul de dezvoltare de imobiliare, pe baza proiectelor aflate în lucru sau anunțate, apetitul dezvoltatorilor fiind în continuare susținut atât de cererea venită din capitală, cât și din marile orașe din țară.  

Segmentul materialelor de construcții va fi un alt subiect al conferinței. În momentul de față, acesta este susținut de proiecte de investiții eco sau de extindere a unor facilități de producție deja existente.

Piața construcțiilor nu se bucură de aceeași creștere, întrucât este influențată de investițiile publice. În anul 2017, volumul lucrărilor de construcții a înregistrat o scădere de 5%, conform INS. O altă provocare cu care acest sector se confruntă este reprezentată de lipsa de muncitori specializați.

Nu în ultimul rând, din agenda conferinței fac parte subiecte precum orașe și clădiri inteligente, dar și rolul pe care acestea îl joacă în promovarea dezvoltării urbane durabile și sustenabile.  

Cui i se adresează evenimentul?

Conferința „Real Estate, Quo Vadis?” se adresează reprezentanților companiilor de imobiliare, dezvoltatorilor imobiliari, producătorilor de materiale de construcții, fondurilor de investiții, reprezentanților autorităților guvernamentale, mediului diplomatic vorbitor de limba germană și liderilor de opinie.

Cu alte cuvinte, grupul țintă se împarte în două mari categorii:

 • Comunitatea de business, experții și consultanții din domeniile analizate în cadrul dezbaterilor;
 • Factorii de decizie care au puterea de a stimula mediul investițional; 

Programul evenimentului

 • 09:00 – Recepţie participanţi & welcome coffee
 • 09:30 – Introducere și scurtă analiză contextualizată
 • 09:45 – Dezbatere tematică - Real Estate, Quo Vadis?
 • 11.45 – Lunch & networking

Conferința are loc în 8 mai 2018, între orele 09:00 – 13:00, la Hotel Sheraton din București;

Mai multe detalii despre eveniment

Moderatorul conferinței „Real Estate, Quo Vadis?” va fi Daniel Apostol, iar speakerii vor fi:

 • Mru Patel, CEO ePropertyWealth.com
 • Sebastian Metz, General Manager AHK Romania
 • Cristian Vasiliu, Managing Director ROFMA
 • Costin Bănică, Head of Industrial Agency JLL
 • Cristian Erbașu, Vice-președinte Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii

Înscrie-te la conferința „Real Estate, Quo Vadis?.

Ne vedem acolo!

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!