Caută
Tendințe

Anunțul imobiliar: de ce e important să oferi informații de actualitate

Anunțul imobiliar: de ce e important să oferi informații de actualitate

Când administrezi mai multe anunțuri imobiliare, pe mai multe site-uri web pentru imobiliare, devine dificil să le urmărești pe toate, să le actualizezi și să le sortezi. În calitate de agent imobiliar, obiectivul tău este să primești cât mai multe apeluri de la clienții potențiali, lucru care se va întâmplă în ciuda corectitudinii anunțurilor.

Cu toate acestea, vrem să subliniem importanța pe care o are actualizarea informațiilor pe Wizmo, din 4 motive:

1. Îți măresc credibilitatea

Se întâmplă deseori pe site-urile web de imobiliare ca acestea să păstreze publicate anunțuri învechite. Într-o anumită măsură este un lucru bun, pentru că oferă clienților potențiali o imagine de ansamblu asupra tipurilor de anunțuri pe care le administrează o agenție (fiind văzut ca un portofoliu). Totuși, pe Wizmo descurajăm această practică, pentru că ea creează o frustrare generală în rândul persoanelor interesate de o anumită proprietate.

Dacă păstrezi anunțurile corecte/actualizate, le dovedești potențialilor clienți că îți desfășori activitatea cu mult profesionalism. Iar bunele practici comerciale generează mai mulți clienți (fericiți).

2. Te fac relevant pe piață

Dacă administrezi 20 de anunțuri imobiliare, din care niciunul nu mai este valabil, vei deveni destul de irelevant pentru potențialii clienți. Acest lucru înseamnă că nu ai posibilitatea sau resursele de a identifica/vinde proprietăți noi, ceea ce este destul de descurajator.

Să fim cinstiți, nimeni nu dorește să își lase proprietatea sau timpul pe mâinile unei persoane care nu are resursele de a se mișca sau de a găsi soluții rapid.

3. Cumpărătorii potențiali nu se vor simți amăgiți

Ne prețuim clienții și pe clienții clienților noștri, astfel că încurajăm agenții și agențiile să își mențină actualizate informațiile din anunțuri.
Datorită numărului ridicat de vizitatori de pe Wizmo și având în vedere competitivitatea de pe piață imobiliară, anunturile corecte publicate online reprezintă primul contact cu o proprietate, cu agentul și vânzătorul acesteia. Dacă oferi informații care nu sunt reale sau corecte, sunt șanse mari să pierzi clienți către finalul unei vânzări.
Este nevoie de timp pentru a câștiga încrederea noilor clienți, iar aceasta se poate pierde mult mai repede. Încearcă să oferi informații corecte, pentru a avea succes în afaceri.

4. Îți aduc recomandări de la foștii clienți

Cel mai apreciat tip de marketing se realizează prin viu grai. Adică reclamă gratuită, promovată de către clienții pe care i-ai câștigat deja. Dacă îți menții actualizate informațiile din anunțuri, vei avea clienți fericiți, lucru care, la rândul său, va genera și mai mulți clienți.
Fiecare client verifică mai întâi anunțurile pe care le ai în portofoliu, pentru a avea un punct de pornire referitor la ceea ce vor să vadă. Iar acest lucru este echivalent cu un front comun pentru obiective și accelerează cu adevărat fluxul de clienți.

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!