Caută
16/01/2017

Tendințe

 

Anunţuri imobiliare exclusive: care sunt avantajele?

Dacă te-ai hotărât să-ţi vinzi apartamentul printr-o agenţie imobiliară, sigur te-ai întrebat dacă să mergi pe un anunţ imobiliar exclusiv sau ar fi mai bine să apelezi la mai multe agenţii. Iată cea mai bună variantă.

Citește mai departe
09/01/2017

Tendințe

 

Anunţuri imobiliare de nota 10: necesitatea descrierilor bilingve

În cazul în care oferi spre închiriere sau vânzare un apartament, nu ezita să te adresezi atât localnicilor cât şi străinilor. Pentru a te adresa cât mai bine şi celor care nu vorbesc limba română, îți recomandăm să adaugi anunţului tău şi o descriere personalizată în limba enlgeză.

Citește mai departe
02/10/2016

Tendințe

 

Case de vânzare: cum să faci poze care vând

În calitate de vânzător, sigur că dorești să îți vinzi proprietatea la cel mai bun preț. Însă, pentru a face acest lucru, trebuie să o promovezi la valoarea ei maximă.

Citește mai departe
31/07/2016

Tendințe

 

Cum să-ți vinzi apartamentul: 5 ponturi pentru vânzătorii persoană fizică

Te-ai decis să-ți vinzi locuința, dar nu știi de unde să începi. Nu trebuie să-ți faci griji, te putem ajuta noi cu câteva indicații, iar tu te asiguri că lucrurile au cea mai bună desfășurare posibilă.

Citește mai departe
29/05/2016

Tendințe

 

Apartamente de vânzare: cât valorează proprietatea ta

În cazul în care vrei să vinzi o proprietate, este foarte important să stabilești prețul corespunzător, altfel riști să pierzi potențiali cumpărători sau să vinzi la o valoare mai mică.

Citește mai departe
03/03/2016

Tendințe

 

Anunțul imobiliar: de ce e important să oferi informații de actualitate

Când administrezi mai multe anunțuri imobiliare, pe mai multe site-uri web pentru imobiliare, devine dificil să le urmărești pe toate, să le actualizezi și să le sortezi.

Citește mai departe