Caută
Sfaturi & Trucuri

Păcăleli de 1 aprilie: idei de glume în apartament

Păcăleli de 1 aprilie: idei de glume în apartament

1 aprilie se apropie cu pași repezi, așa că ai face bine să te pregătești în avans dacă vrei să faci câteva farse deosebite anul acesta! Am pregătit o listă scurtă cu farse care te pot inspira pentru Ziua păcălelilor, ca să le faci o ”surpriză” amuzantă colegilor tăi de apartament.

Anumite farse necesită o pregătire din timp, în timp ce altele sunt bazate pe tehnologie. Pentru acestea, ai putea să ceri ajutorul unor prieteni care se pricep la social media și programe de editare video.

1. Plantează

O farsă practică, mai ales pentru bucătari, este să le transformi spațiul de lucru într-o mică grădină. Folosește semințe de busuioc sau rozmarin și plantează-le cu grijă sub masă, dacă este lipită de perete, sau în spatele cuptorului cu microunde, respectiv în orice loc ți s-ar părea interesant.
Poți folosi un cofraj de ouă pentru a menține semințele umezite.

2. Intră în rol

Lasă-ți difuzoarele pornite și folosește un program de comunicații, cum ar fi Skype, Hangouts sau Messenger. Instalează o a doua pereche de difuzoare, dar nu la vedere.
Sună un prieten, decideți-vă asupra unei abordări și apoi bucură-te de rezultate. Nu uita să te prefaci că nu știi ce se întâmplă, ca să pară totul mai credibil.
Scopul celeilalte perechi de difuzoare este să funcționeze ca plan de rezervă, în cazul în care persoana pe care încerci să o păcălești se prinde de farsă.

3. Fă zgomot!

Un mod bun de a speria pe cineva este să lipești câteva baloane pe spatele ușii de la intrare și niște cuie pe peretele înspre care se deschide. În momentul în care se va deschide ușa, baloanele vor lovi cuiele și se vor sparge.

O altă idee ar fi să creezi iluzia unei camere pline cu baloane. Acest lucru funcționează în cazul în care ai uși de sticlă.

Sau, de ce nu, ai putea să umpli cu adevărat o cameră cu baloane.

4. Adaugă apă

O păcăleală tradițională de 1 aprilie este să umpli podeaua camerei cu cești în care să pui apă. Cel mai indicat ar fi să o faci noaptea, în timp ce colegii tăi dorm, pentru un impact mai mare.

5. Aveai nevoie de asta?

O altă farsă care necesită pregătire din timp este înghețarea obiectelor sau așezarea acestora în jeleu. Totuși, ai grijă cu obiectele pe care le îngheți, pentru că s-ar putea să aibă nevoie de ele și mai târziu.

6. Arată-le reclame personalizate pe Facebook

Dacă te pricepi la Facebook, sau ai un prieten care se pricepe, poți personaliza un anunț și să-l direcționezi la o adresă de e-mail selectată de tine. Alege cu înțelepciune și apoi fă-ți de cap!

7. Ai văzut știrile?!

Pentru un 1 aprilie și mai convingător, poți crea un video cu aspect profesionist și îl poți urca online. Ar trebui să pară ca și cum te-ai uita la știri, cu o planificare și execuție corespunzătoare.

Recomandarea noastră este să nu exagerezi cu farsele, deoarece rolul lor este să vă amuze pe toți cei implicați. Nu ar trebui să devii bătăuș cu ocazia asta, ci să te bucuri cu farse amuzante și inteligente care le vor aminti colegilor tăi de apartament să nu ia lucrurile mult prea în serios, mai ales de Ziua Păcălelilor.

Distracție plăcută!


Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!