Caută
30/01/2017

Sfaturi & Trucuri

 

Nimeni nu s-a născut vânzător

Ai completat anunţul tău imobiliar cu toate detaliile, pozele alese pun apartamentul într-o lumină excepţională, iar preţul pe care îl ceri are în spate multe ore de calcule şi documentaţie. Te aştepţi ca potenţialii cumpărători să sune în orice moment. Eşti pregătit pentru a vinde?

Citește mai departe
23/01/2017

Sfaturi & Trucuri

 

Cum înregistrezi un contract de închiriere la Fisc și ce înseamnă asta

A meritat să investeşti timp pentru vizionările apartamentului şi cu negocierile ţinute pentru găsirea unui chiriaş potrivit apartamentului tău. Iată ce urmează, din punct de vedere fiscal.

Citește mai departe
01/01/2017

Sfaturi & Trucuri

 

Cum publici un anunţ imobiliar eficient?

Pentru a-ţi transforma anunţul imobiliar într-unul care va vinde rapid, este necesar să oferi cât mai multe informații, de calitate. Urmează aceste sfaturi pentru a te asigura că anunţul tău imobiliar va ieși în evidență.

Citește mai departe
28/11/2016

Sfaturi & Trucuri

 

Cum să alegi uşa de intrare

În general, decizia de a schimba uşa de la intrare are loc în cazul unei renovări majore sau atunci când cea veche s-a deteriorat. Indiferent de situaţie, în momentul în care îţi alegi noua uşa este recomandat să ţii cont de aspectul apartamentului.

Citește mai departe
14/11/2016

Sfaturi & Trucuri

 

Black Friday 2016: ce facem cu electrocasnicele vechi

Black Friday 2016 se apropie, cu foarte multe oferte tentante. Însă ce facem cu electrocasnicele vechi? Iată 4 idei.

Citește mai departe
31/10/2016

Sfaturi & Trucuri

 

Apartamente cu 2 camere: o alegere potrivită?

Fie că ești în căutarea unui apartament cu 2 camere pentru tine, fie că ai pe cineva în viața ta cu care vrei să trăiești, vei găsi aici câteva întrebări care te vor ajuta să găsești tipul de apartament potrivit pentru tine.

Citește mai departe
24/10/2016

Sfaturi & Trucuri

 

Centrale termice de apartament vs. centrale termice de bloc

În cazul în care blocul nu a fost construit recent, foarte probabil că este prevăzut cu o centrală termică de bloc, care încălzește mai multe blocuri din zonă. Deși acest sistem este foarte frecvent în România, acesta are câteva (dez)avantaje, pe care le vom parcurge pe scurt în acest articol.

Citește mai departe
24/09/2016

Sfaturi & Trucuri

 

Sfaturile Wizmo.ro: Cum să îți fotografiezi casa pentru a o vinde mai ușor

Unul dintre principalele motive pentru care fotografiile influențează comportamentul de cumpărare al consumatorilor este efectul de poveste, care nu poate fi obținut printr-o simplă descriere a produsului respectiv.

Citește mai departe
1 din 3