Caută

Pentru casă

 

Idei de bricolaj pentru casă

17/07/2016

Zi de zi treci pe lângă dulapul/scaunul/masa/lampa/etc. aceea și cu fiecare zi care trece ți se pare tot mai veche și mai urâtă.

Te gândești să o arunci, dar ce să pui în locul ei? Nu este un moment potrivit să arunci banii pe fereastră.

În fiecare zi verifici online ce este la reducere, poate vei obține o un preț bun la articolul acela care îți place foarte mult, care l-ar putea înlocui. Dar totuși nu cumperi nimic.

Așa că, în final te hotărăști să iei măsuri: cumperi ceva vopsea, un nou set de mânere și îți faci cont pe Pinterest.

De obicei, pentru articolele de mobilier, ai nevoie de un strat de grund (care trebuie să se usuce) și de două straturi de vopsea.

Fii atent când cumperi vopseaua, trebuie să știi câți metri pătrați sunt de acoperit. De asemenea, nu uita să ții cont și de adâncimea dulapului atunci când calculezi suprafața! :)

Aceasta ar putea fi o foarte bună activitate de familie, cu rezultate foarte bune atât în ce privește casa, cât și familia ta.

Deși finalizarea acestui tip de proiect necesită vreo două zile pentru uscare, spre deosebire de a cumpără ceva nou, această metodă îți economisește o grămadă de bani! Și poți obține un nou aspect și o nouă atmosferă a locuinței, la mai puțin 200 de lei. În plus, toată lumea va aprecia timpul și efortul pe care îl investești pentru acest lucru.

Poți face, în fond, bricolaj cu orice tip de obiect. Sau, dacă ești cu adevărat creativ, poți îmbină mai multe articole într-unul singur, pentru a obține un rezultat mai spectaculos.

Spor!

Citește pe mail noutățile Wizmo!