Caută
Pentru casă

Gadget-uri pentru o casă inteligentă

În prezent, telefoanele inteligente se află în centrul activităților noastre zilnice. Având în vedere numărul de posibilități pe care le oferă aceste dispozitive, îți poți transforma cu ușurință locuința într-una inteligentă.

Piața este plină de gadget-uri inteligente, care se conectează la smartphone-ul tău, așa că hai să aruncăm o privire asupra câtorva, pe care este bine să le ai... pentru toate simțurile tale.

Auzul

Dacă ești audiofil, e clar că ai nevoie de un sistem cu Bluetooth, care îți permite să te conectezi fără fir la difuzoarele instalate în casă. Există o gamă largă de astfel de dispozitive și poți găsi orice, de la becuri inteligente pentru boxe, până la receptoare audio sau sisteme audio cu Bluetooth.

Văzul

Pentru relaxarea ta.... și pentru plăcerea ta vizuală, transformă-ți camera de zi într-un living inteligent cu un televizor inteligent. În funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție pentru zona media, există mai multe diagonale și funcții din care poți alege pentru televizorul tău smart. De asemenea, dacă te gândești la o anumită marcă, sau dacă ți-ar plăcea ca televizorul și telefonul să aibă aceeași marcă, există o lista lungă de televizoare inteligente din care îți poți alege preferatul.

Mirosul

Pentru cei pe care îi preocupă gradul de poluare, un nou dispozitiv își face loc pe piață. Disponibil la pre-comandă, Sensly detectează nivelul de poluare folosindu-și senzorii încorporați, înainte de a transmite informația în smartphone-ul tău. Are un senzor încorporat ce detectează nivelul de poluare al aerului, temperatura, umiditatea și nivelul de gaz toxic. Poți primi notificări pe smartphone ori de câte ori valorile normale din casa ta depășesc parametrii normali.

Gustul

Un alt gadget util pentru tine și pentru familia ta este sticla HidrateSpark, care urmează să se lanseze. Aceasta monitorizează cantitatea de apa pe care o bei și transmite notificări pe smartphone-ul tău pentru a te informa în ce privește progresul realizat. Cu aplicația dedicată, poți personaliza un obiectiv pe care vrei să îl atingi zilnic în ce privește apa și îți trimite memento-uri, ca să nu rămâi în urmă. Sticlă chiar are led-uri încorporate care STRĂLUCESC când trebuie să mai bei.

Simțul tactil

Deși este comercializat sub forma unui gadget pentru birou, poți folosi EvaPolar și acasă. Acest gadget este un „aer condiționat personal” care răcește, umezește și curăță aerul, creând un microclimat perfect în mediul tău. După cum spun producătorii, „imită un proces natural blând de răcire, în loc să producă doar un flux de aer rece, asemenea celorlalte aparate de aer condiționat. În plus, Evapolar nu conține agenți toxici de răcire, motiv pentru care este perfect ecologic.”

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!