Caută
19/12/2016

Pentru casă

 

Sfaturi pentru închirierea apartamentului: Mobilat sau nemobilat?

Știm că sunt multe de luat în considerare atunci când îţi cauţi o nouă locuinţă, însă ia în calcul și mobilarea apartamentului.

Citește mai departe
21/11/2016

Pentru casă

 

Vrei să vinzi sau să închiriezi? Cum decizi ce stil de amenajare să pui în practică

Vrei să vinzi sau să închiriezi și nu știi ce stil se potriveşte apartamentului? Varianta cea mai ușoară ar fi să consulţi un Interior Designer sau un Arhitect şi să te bazezi pe viziunea lor. Totuşi, dacă bugetul tău este limitat, poţi apela la câteva trucuri.

Citește mai departe
07/11/2016

Pentru casă

 

Cum să decorăm în stil Feng Shui: sfaturi pentru casă

Feng Shui este mai mult decât un stil de amenajare interioară. Recomandările Feng Shui te pot ajuta să îți transformi casa într-un loc mai armonios și relaxant.

Citește mai departe
16/10/2016

Pentru casă

 

Trucuri pentru o izolație termică temeinică

Izolația termică temeinică te ajută să reduci pierderea de căldură pe timpul iernii și să reduci astfel costurile.

Citește mai departe
09/10/2016

Pentru casă

 

Gadget-uri pentru o casă inteligentă

În prezent, telefoanele inteligente se află în centrul activităților noastre zilnice. Având în vedere numărul de posibilități pe care le oferă aceste dispozitive, îți poți transforma cu ușurință locuința într-una inteligentă.

Citește mai departe
28/08/2016

Pentru casă

 

5 idei de amenajare pentru băi

Următoarele idei de amenajare a unei băi îți pot fi utile pentru a transforma spațiul respectiv în cea mai relaxantă zonă din locuința ta.

Citește mai departe
17/07/2016

Pentru casă

 

Idei de bricolaj pentru casă

Zi de zi treci pe lângă dulapul/scaunul/masa/lampa/etc. aceea și cu fiecare zi care trece ți se pare tot mai veche și mai urâtă. Te gândești să o arunci, dar ce să pui în locul ei? Nu este un moment potrivit să arunci banii pe fereastră.

Citește mai departe
03/07/2016

Pentru casă

 

Sfaturi pentru dormitoare moderne

Știai că ne petrecem o treime din viață în pat? Este un motiv bun ca să investești într-un dormitor confortabil, care se va transforma în locul optim pentru relaxare. Câteva sfaturi pentru a avea dormitorul pe care l-ai visat:

Citește mai departe
1 din 2