Caută

Noutăți

 

Suplimentarea fondurilor Prima Casă și Târgul NaționaI Imobiliar, evenimentele toamnei în real estate

27/09/2016

Finalul lunii septembrie este marcat de două momente importante pentru dinamica pieței imobiliare din România: suplimentarea fondurilor pentru Programul Prima Casă 2016 și Târgul Național Imobiliar TNI.

Știrea anunțată recent de Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, referitor la suplimentarea fondurilor pentru Prima Casă, programul guvernamental care a ajutat piața imobiliară să depășească perioada de recesiune, este primită cu mare bucurie de cei aflați în căutarea unei locuințe. Astfel că ofertele de apartamente vechi cu prețuri până în 60.000 euro și cele pentru apartamente noi cu prețuri de maxim 70.000 sunt iarăși în vizorul persoanelor ce doresc să aplice la acest program.

În acest context, evenimentul TNI, care are loc în perioada 30 septembrie-2 octombrie la Palatul Parlamentului-Sala Unirea, reprezintă cadrul ideal în care cererea de locuințe întâlnește oferta imobiliară și soluțiile de finanțare. Recunoscut ca fiind modalitatea optimă de a maximiza rezultatele businessului imobiliar, TNI oferă gratuit participanților un pachet de promovare pe 60 de canale media de specialitate atât în timpul evenimentului, cât mai ales înainte de acesta.

În perioada următoare, se va anunța strategia pe o perioadă de 5 ani pentru Prima Casă, astfel încât să fie evitate eventualele sincope în derularea programului, potrivit ministrului Finanțelor. Deoarece strategia pe termen mediu este importantă în luarea unor decizii și în aplicarea unui plan de marketing eficient, datele de desfășurare a edițiilor de anul viitor ale TNI sunt anunțate încă de pe acum.

“Suntem bucuroși să anunțăm edițiile Târgului Național Imobiliar TNI din anul următor: 19-21 mai și 29 septembrie – 1 octombrie 2017, în aceeași locație, Palatul Parlamentului. TNI va susține și în 2017 companiile ce activează în sectorul imobiliar, creând un cadrul ideal pentru: brand awareness, poziționare, lansări de produse și servicii, generare de vânzări, mărire a bazei de date cu potențiali clienți, analizare a competiției și networking. Participarea la târgurile imobiliare ale anului 2017 implică acum un cost mai redus cu oferta EARLY BIRD TNI 2017, de care se poate beneficia contactând echipa organizatorică”, spune Adrian BERCEA, organizator al Târgului Național Imobiliar TNI.

Lansat în anul 2005, Târgul Național Imobiliar marchează trendurile în imobiliare, creează oportunități de afaceri și vine în sprijinul companiilor expozante cu o platformă de promovare și dezvoltare a activității ce și-a dovedit eficiența pe parcursul celor 23 de ediții ale TNI, organizate deja.

La următorul link puteți vedea Târgul Național Imobiliar TNI în imagini.

Citește pe mail noutățile Wizmo!