Caută
Noutăți
Articol sponsorizat

Locuințe cu prețuri de la 17.900 euro la Târgul Național Imobiliar, în acest weekend

Evenimentul imobiliar al toamnei – Târgul Național Imobiliar TNI, care se va desfășura în acest weekend, de vineri, 30 septembrie, până duminică, 2 octombrie, la Palatul Parlamentului, se adresează persoanelor interesate de locuințe ce se încadrează în Programul Prima Casă, dar și amatorilor de proprietăți premium sau persoanelor atrase de investiții în domeniul imobiliar. Portofoliul TNI este variat, cuprinzând oferte de locuințe noi și vechi, terenuri din București, Ilfov, litoral, Valea Prahovei, dar și celelalte zone ale țării. Astfel, prețurile din cadrul târgului pornesc de la 5.175 euro și ajung la 990.000 euro.

Târgul Național Imobiliar TNI reunește toți jucătorii importanți din piața de profil – dezvoltatori, agenții imobiliare și instituții financiar-bancare – cuprinzând oferte pentru toate buzunarele, de la apartamente budget-friendly la locuințe premium. De astemenea, evenimentul susține investițiile în segmentul imobiliar.

Prețul minim pentru o proprietate ofertată în cadrul târgului este de 5.175 euro pentru un teren intravilan de 207 mp situate în Breaza, zona DN1, iar prețul maxim din cadrul târgului este de 990.000 euro pentru o vilă în Sinaia, în zonă semicentrală, ce are o suprafață de 278 mp utili și un teren de 1.064 mp.

Locuințele noi de tip budget-friendly au prețul de pornire de 17.900 euro TVA inclus pentru o garsonieră (23 mp), 27.400 euro TVA inclus pentru un apartament de două camere (37mp), 39.900 euro TVA inclus pentru un apartament de 3 camere (55 mp) și 71.900 EURO TVA inclus pentru o vilă (109 mp). Această categorie de locuințe se află mai departe de centrul Bucureștiului, dar totuși aproape de mijloacele de transport în comun către km 0 al capitalei, presupune suprafețe relative mici, dar implică finisaje de calitate și diverse beneficii pentru cumpărători, precum loc de parcare oferit gratuit și vouchere de mobilier.

Segmentul de locuințe premium a înregistrat o creștere semnificativă a cererilor în ultima perioadă, iar prețurile pentru acest tip de immobile pornesc de la 60.500 euro+TVA pentru un apartament de 2 camere (57 mp), 75.500 euro+TVA pentru un apartament de 3 camere (74mp), 105.500 euro+TVA pentru un apartament de 4 camere (108 mp) și 179.000 euro+TVA pentru o vilă (227 mp). Imobilele premium se diferențiează prin amplasarea în cartiere selecte, aproape de parcuri sau acces rapid în zona centrală, nivel ridicat al finisajelor și suprafețe generoase.

Locuințele de vacanță - soluția de a-ți pune banii la treabă

Chiar dacă sezonul estival pe litoral s-a încheiat, în cadrul TNI vizitatorii au șansa de a începe vacanțe nesfârșite la Marea Neagră. Costul pornește de la 4.750 euro și ajunge până la 9.000 euro pentru cei care înțeleg beneficiile de a plăti echivalentul a câtorva vacanțe la mare și a deveni proprietar periodic pentru totdeauna al unui apartament în primul resort de cinci stele de pe litoralul românesc. Odată cu investiția, cumpărătorul are venituri garantate contractual, recuperarea investiției în 7 ani și acces la toate facilitățile resortului.

Și locuințele cu vedere la munte sunt o variantă sigură de investiție, fiind la mare căutare în orice perioadă a anului. Prețurile pornesc de la 24.000 euro pentru o garsonieră de 30 mp situată în Predeal și se acceptă rate direct la dezvoltator.

Ocazie de a negocia direct cu dezvoltatorii

În perioada 30 septembrie-2 octombrie, la TNI, vizitatorii suntcei care stabilesc prețul imobilelor în urma discuțiilor față în față și a negocierii directe cu cei mai importanți dezvoltatori imobiliari. Pe durata celor trei zile de eveniment, vizitatorii TNI au acces la oferte speciale: discounturi în bani, reducerea avansului necesar rezervării, posibilitatea de a plăti în rate direct la dezvoltator, locuri de parcare cadou, vouchere de mobilier în valoare de 2.500 euro și posibilitatea de a da la schimb locuința veche pentru o locuință nouă plus diferența în bani, ce poate fi achitată cash sau cu orice tip de credit: imobiliar, ipotecar sau Prima Casă.

Locuința Verde costă mai puțin!

La Pavilionul Green Homes organizat în cadrul Târgului Național Imobiliar TNI, cei interesați pot afla mai multe informații despre cum pot finanța responsabil locuința pentru a reduce costurile lunare, beneficiind de o locuință de calitate superioară, cu un confort sporit, care presupune costuri mai mici la energie și reparații, sănătate și bunăstare pentru familie.

”Există o corelare directă între performanța energetică a unei locuințe și nivelul de calitate al proiectării, construirii și operării acesteia. Adesea, proprietarii de locuințe iau decizia de a investi mai puțin în procesul de proiectare și construire (alegând locuințele cu cel mai scăzut cost pe metru pătrat), însă ajung în final să dețină locuințe cu costuri mari pentru încălzire și răcire, care necesită întreținere intensivă, renovări mai frecvente și care au o valoare mai mică pe termen lung decât locuințele sustenabile. Cel mai potrivit moment de a investi în sustenabilitatea locuinței este la început, în stadiul proiectării inițiale. Finanțarea responsabilă este de cele mai multe ori cea mai bună alegere pentru a devansa resurse disponibile încă de la începutul procesului de construcție”, a declarat Steven Borncamp, CEO al Consiliului Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC).

Se poartă upgrade-ul imobiliar

Prețurile în imobiliare își continuă trendul ușor ascendent de la începutul acestui an. Acest lucru face ca ACUM să fie momentul oportun de a cumpăra o locuință nouă, iar în ultimele luni s-a remarcat un nou trend: upgrade-ul imobiliar. Persoanele care au deja o locuință, niște economii în bani și posibilitatea de a obține un credit imobiliar s-au hotărât să cumpere un imobil mai bun. De la o garsonieră vor să se mute la un apartament cu 2 sau 3 camere, sau de la un apartamentvorsă se mute la casă.

În cadrul Târgului Național Imobiliar, vizitatorii pot apela la serviciile BUY-BACK puse la dispoziție de agențiile imobiliare prezente la eveniment, prin care aceștia își pot achita parțial contravaloarea imobilului nou cu prețul obținut pe apartamentul vechi aflat în proprietate.

Pentru a avea acces la informații concrete despre expozanții evenimentului, ofertele acestora, suprize și premii pentru vizitatori chiar înainte de expoziția ce are loc în perioada 30 septembrie-2 octombrie la Palatul Parlamentului, puteți vizita pagina de Facebook a TNI.

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!