Caută
Noutăți

Ghidul profesionistului imobiliar

Ghidul profesionistului imobiliar

În cazul în care ești profesionist imobiliar pe Wizmo, ai acces la întreaga gamă de instrumente pe care le poți folosi în avantajul tău. Pe măsură ce introducem funcționalități noi, Wizmo se va dovedi a fi platforma mult dorită pentru piața de imobiliare din România.

Gestionează-ți portofoliul

Este simplu ca bună ziua să adaugi agenți noi la profilul companiei tale și să le aloci anunțuri. În calitate de manager, vei avea o privire de ansamblu asupra proprietăților din portofoliul tău, starea acestora și care este agentul responsabil.
Prin doar câteva click-uri, vei putea actualiza statutul anunțurilor tale și importa proprietăți noi.

În cazul în care ești dezvoltator imobiliar, sau dacă gestionezi mai multe aspecte ale unui proiect, Wizmo îți permite să grupezi cu ușurință toate aceste aspecte în cadrul unui singur proiect. Acest lucru va permite clienților tăi să aibă o înțelegere mai bună asupra locațiilor, orientărilor și finisajelor aferente proprietăților tale.

Suntem conștienți de faptul că, atunci când gestionezi mai multe anunțuri pe mai multe pagini cu imobiliare, devine dificil să ții evidența acestora, să le actualizezi și să le ștergi. Obiectivul tău este să fii sunat de cât mai mulți potențiali clienți, ceea ce se va întâmpla indiferent de acuratețea anunțurilor tale. Cu toate acestea, dorim să subliniem importanța unor informații la zi în ceea ce privește proprietățile de pe Wizmo.

Gestionează-ți clienții

Platforma a fost proiectată în funcție de modul în care se comportă utilizatorii atunci când caută proprietăți noi, astfel căutările acestora sunt la îndemâna ta. Vei avea toate informațiile de care ai nevoie, de la buget, la zona dorită dar și care sunt facilitățile care te vor ajuta să finalizezi tranzacția/

Îți recomandăm să parcurgi materialul nostru referitor la așteptările cumpărătorului, vânzătorului si agentului, ca să înțelegi mai bine cum abordează fiecare dintre aceștia o tranzacție imobiliară. Nu uita, clienții mulțumiți aduc clienți noi... și un calificativ mai bun pe Wizmo (în momentul în care această funcție va fi disponibilă).

Am dezvoltat acest instrument pentru a crește credibilitatea companiilor în rândul proprietarilor și celor în căutare de locuințe, în baza unor interacțiuni reale. Astfel, ne dorim să punem bazele unor parteneriate de succes și eficiente pentru utilizatori și companii, dar și să ridicăm nivelul standard de profesionalism pe piața imobiliarelor.

De asemenea, îți recomandăm să înveți să folosești în mod eficient instrumentele social media în interacțiunile tale cu clienții. În zilele noastre, social media are un rol aproape esențial într-un plan bun de marketing.

Succes!

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!