Caută
Noutăți

E Beta să testezi acum!

E Beta să testezi acum!

Salutare,
Bine ai venit pe Wizmo - platforma tranzacțiilor imobiliare!

Să facem cunoștință

Wizmo este, dacă nu cea mai promițătoare, atunci cu siguranță, cea mai nouă platformă de imobiliare din România, în spatele căreia se află o echipă formată din designeri, programatori și oameni de marketing din Cluj și Gent.
Am creat platforma pentru a acoperi lipsurile din piața imobiliară, dar și pentru pentru a schimba anumite practici pe care le catalogăm ca fiind proaste, cel puțin din punctul de vedere al utilizatorilor persoane fizice.

Scopul nostru este să devenim sursa de căutare & soluții pentru toți cei implicați în tranzacțiile imobiliare: cumpărători/chiriași, proprietari, agenții și dezvoltatori imobiliari.

Misiunea noastră este creăm o platformă utilă, eficientă și relevantă pentru utilizatorii finali-cei care vor să cumpere, închirieze sau să vândă o proprietate.

De ce Beta?

Suntem în Beta pentru că dorim să creăm o platformă care să răspundă cu adevărat modului în care ai nevoie să cumperi, vinzi sau să închiriezi. Noi am testat-o în lung și în lat, iar pentru echipa noastră au sens paginile existente, fluxurile și informațiile oferite.
Întrebarea noastră totuși este: pentru tine are la fel de mult sens?
Așadar, am decis să lansăm în Beta pentru a strânge informațiile de care avem nevoie ca să finalizam Wizmo așa cum ai tu nevoie.

Ia în calcul faptul că vrem să dezvoltăm platforma astfel încât să-ți fie utilă și nu ne judecă prea dur pentru că nu este încă funcțională 100%, e încă work in progress.

Am decis să lansăm Wizmo înainte să fie gata, tocmai pentru a-l perfecta pe baza opiniilor venite de la utilizatori.

Ce urmează

Pe lângă funcționalitățile pe care le avem deja planificate, precum scorul de mobilitate și sistemul de rating și review, dorim să îmbunătățim platformă astfel încât să fie cât mai la îndemână pentru ține.

Cât timp suntem în versiunea Beta, poți contribui și tu la îmbunătățirea celei mai noi (promițătoare :D) platforme de imobiliare.

Ne poți da sfaturi despre navigarea pe site, funcționalități sau erori. Suntem convinși că va ajunge să fie exact cum ți-o închipui.

Aruncă o privire, testeaz-o și spune-ne cum ți se pare!

Începe navigarea

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!