Caută
Noutăți

De ce să publici anunțuri imobiliare pe Wizmo?

De ce să publici anunțuri imobiliare pe Wizmo?

Anul acesta, noul jucător pe piața de anunțuri imobiliare este cu siguranță Wizmo! Platforma vine cu noi functionalități și posibilități, astfel că anunțul imobiliar pe care il administrezi acum va deveni mai accesibil și mai ușor de actualizat decat înainte.

Prin adăugarea anunțurilor tale pe Wizmo, vei avea acces la instrumente create special pentru vânzători profesioniști ca tine. Și partea cea mai bună este că noi îți vom transmite informații relevante, în mod regulat!

Wizmo a fost conceput de profesioniști în materie de comerț electronic, care prețuiesc puterea vânzărilor online. Scopul este acela de a pune la dispoziția utilizatorilor săi profesioniști instrumentele de care au nevoie pentru a atrage clienți, din conturile lor Wizmo.

Platforma se bazează pe modul în care utilizatorii se comportă atunci când caută un nou anunț imobiliar și oferă pe tavă cautările acestora. Vei avea toate informațiile de care ai nevoie, de la limitele de preț, până la zona dorită și facilitățile care vor asigura vânzarea.

Caștigă clienți si revoluționează modul în care vânzătorii și cumpărătorii se raportează la tine și la afacerea ta. Ai posibilitatea să-ți îmbunătățești considerabil credibilitatea și opinia clienților despre tine, care te vor duce în topul pieței de anunțuri imobiliare din România!

Cu Wizmo nu trebuie decât să te înregistrezi, să îți publici proprietățile și să le răspunzi clienților în timp util. De restul ne ocupăm noi.

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!