Caută
Noutăți

De ce să alegi un cont plătit pe Wizmo?

Wizmo oferă funcționalități grozave celor implicați în tranzacțiile cu proprietăți imobiliare. Dacă ai mai multe proprietăți de vânzare, fie că ești un utilizator obișnuit sau profesionist, un cont plătit îți va face viața mai ușoară și vei putea să gestionezi toate proprietățile tale dintr-un singur cont.

Wizmo a fost proiectat să ofere o experiență deosebită utilizatorilor în timp ce sunt în căutare de locuințe. Prin urmare, persoanele care caută să cumpere sau să închirieze proprietăți vor putea alege din anunțuri actualizate la zi, în timp ce profesioniștii trebuie să gestioneze cu atenție anunțurile publicate.

Utilizatori profesioniști, cu portofoliu de proprietăți

Pentru noi, utilizatorii profesioniști sunt fie agențiile imobiliare, fie dezvoltatorii de imobiliare. Este în interesul tuturor ca tu să ai un portofoliu impresionant, pe care să vrei să-l tranzacționezi repede, iar noi știm asta.
Cu ajutorul unui cont de profesionist, vei putea să-ți gestionezi agenții și să le aloci proprietăți, cu doar câteva click-uri. Ai posibilitatea să vezi ce anunțuri dau randament și atrag atenția unor potențiali cumpărători, dar și pe care va trebui să le promovezi mai bine.
Poți achiziționa unul din abonamentele noastre standard, dacă este pe placul tău, sau poți solicita o ofertă personalizată, ca să știi sigur că este pe placul tău.

Utilizatori obișnuiți, cu mai multe proprietăți de vânzare

În cazul în care ești utilizator și vrei să ai controlul asupra vânzărilor tale, îți punem la dispoziție un sistem de plată pay-as-you-go (pe parcurs), care îți va permite să promovezi mai multe anunțuri în același timp.
Așa cum știi deja, probabil, utilizatorii obișnuiți pot publica o singură proprietate gratuit. De asemenea, aceștia pot avea oricând, în mod gratuit, o proprietate publicată.

Sistemul de plată pay-as-you-go este perfect dacă știi că ai câteva proprietăți de vânzare. Spre deosebire de statutul de profesionist pe Wizmo, care implică semnarea unui contract, acest sistem nu necesită unul.

La fel ca în cazul oricărei tranzacții online, trebuie doar să alegi opțiunea de publicare preferată și metoda de plată, introduci detaliile cardului tău și gata! Utilizatorii vor putea să vadă toate proprietățile tale și să aleagă ce li se potrivește mai mult!

Pe Wizmo, noi încurajăm vânzătorii și pe cei care gestionează proprietăți să aibă anunțuri actualizate și să le retragă pe cele care nu mai sunt de vânzare/închiriat.
Vei avea un portofoliu curat pentru agenția ta, ceea ce îți va aduce mai mulți potențiali clienți fericiți.

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!