Caută
Noutăți

Anunțuri imobiliare pe Wizmo - contul potrivit pentru tine

Pe Wizmo, toată lumea își va găsi locul în piața imobiliară. Fie că ești cumpărător sau vânzător, fie că vrei să ajuți pe alții să găsească ceea ce caută, platforma noastră de imobiliare te va susține în atingerea obiectivelor.

În momentul de față, există 5 tipuri de utilizatori care colaborează, împărțiți în 3 categorii: cumpărători/chiriași, vânzători și profesioniști (agenții imobiliare și dezvoltatori imobiliari).
Fiecare are acces la anumite facilități oferite de Wizmo și poate obține mai multe prin schimbarea tipului de cont. Această schimbare poate interveni prin publicarea unui anunț, prin ștergerea anunțului activ sau prin trecerea la un alt tip de cont.

Hai să aflăm ce tip de jucător ești pe piața imobiliară, dar și ce trebuie să faci dacă dorești să-ți schimbi statutul.

1. Cumpărători/chiriași

În cazul în care dorești să cumperi sau să închiriezi, vei primi acest tip de cont pe gratis. Acesta va fi întotdeauna gratuit. În calitate de cumpărător/chiriaș, prin intermediul unui cont pe Wizmo, ai posibilitatea să cauți proprietăți, să le salvezi, să marchezi anunțuri ca ”favorite” și să distribui listele tale către prieteni/familie.
Nu uita că trebuie să fii înregistrat ca utilizator ca să poți vedea numărul de telefon al vânzătorului/agentului, dacă vrei să-l contactezi. Te încurajăm să folosești sistemul Wizmo pentru evaluarea companiilor, astfel vei putea să dai o notă modului în care ai interacționat cu agenția și să o recomanzi altor utilizatori.

Mai mult, vei avea acces la un instrument de mesagerie excelent, care îți permite să trimiți rapid mesaje vânzătorilor în cadrul platformei. Este un mod rapid de a ține evidența tuturor anunțurilor în care te-ai implicat la nivel de discuție, iar primitorul va primi o notificare pentru mesajele necitite, astfel încât întrebările tale nu vor rămâne fără răspuns.

2. Vânzători

În calitate de proprietar pe piața imobiliară, în cele mai multe cazuri vei avea o singură proprietate de vânzare. Sau câteva. Dacă ești proprietar pe Wizmo, vei primi asistență din partea comunității noastre pentru orice aspect ce ține de contul sau anunțurile tale. Te invităm să parcurgi secțiunea de întrebări frecvente și să adaugi întrebările tale, dacă ai.

În cazul în care vinzi sau dai în chirie un spațiu, tot ceea ce trebuie să faci este să creezi un cont și să completezi detaliile pentru proprietatea ta.
Poți încărca cu ușurință fișiere, iar cel mai bun lucru este că o poți face de pe orice dispozitiv mobil! Încarcă până la 20 de fotografii cu proprietatea ta și oferă cât mai multe detalii, ca anunțul tău să ajungă la persoanele potrivite.

Poți publica anunțuri pentru mai multe proprietăți, însă doar unul este gratuit. Atâta timp cât promovezi o singură proprietate, vei putea să îți păstrezi contul gratuit.
În cazul în care ai 2 sau mai multe proprietăți pe care vrei să le tranzacționezi în cel mai scurt timp posibil, adaugă-le în contul tău și alege să plătești prin modalitatea pay-as-you-go (pe parcurs). Practic, vei plăti doar pentru anunțurile tale active, dintre care unul va fi în continuare gratuit.

3. Agenții și dezvoltatori imobiliari

Dacă ai un volum mare de tranzacții în fiecare lună, dar și un portofoliu de proprietăți consistent, este clar că te încadrezi la categoria de profesioniști Wizmo.

Am pregătit câteva pachete pentru compania ta, iar tu poți solicita oricând o cotație personalizată.
Folosește spațiile de anunțuri cumpărate în mod inteligent și păstrează doar anunțurile corecte și valabile.

Dacă ești profesionist Wizmo, vei primi acces la o interfață care îți permite să gestionezi agenții și unitățile, într-un mod prietenos și intuitiv.

Asigură-te că te implici 100% atunci când faci tranzacții, deoarece comunitatea noastră își va da cu părerea despre interacțiunea cu tine, prin intermediul sistemului de evaluare al companiilor oferit de Wizmo.

Acum știi care sunt beneficiile fiecărui jucător de pe piața imobiliară, așa că te invităm să descoperi ce are de oferit platforma.

Așteptăm cu nerăbdare să aflăm care este părerea ta!

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!