Caută
Generale

Idei pentru casă: accente de artă

Verde, galben, pătrățos sau ascuțit, indiferent de culoare, formă și model, întotdeauna există un obiect de artă care să complimenteze designul interior ales de tine, cu bun gust.

Atunci când (re)decorezi, poți alege una dintre cele două abordări: începi prin a vopsi pereții și apoi adaptezi mobilierul în funcție de asta, sau alegi obiectele de artă și construiești toată identitatea locuinței în jurul acestora.

Indiferent de varianta aleasă de tine, există câteva aspecte importante de reținut, pentru ca totul să arate bine:

Culoare

O metodă rapidă ar fi să alegi culori complementare care să se potrivească cu cele primare. Poți combina roșu cu verde (în diverse nuanțe), galben cu mov (în diverse nuanțe) sau albastru cu portocaliu (în diverse nuanțe).
Altfel, în cazul în care culorile puternice nu sunt pe gustul tău, poți să te întorci la metoda clasică și să alegi o culoare pastelată, pe care o poți combina cu alb și/sau negru.

Formă

Indiferent dacă obiectul este 2D sau 3D, formele sau liniile acestuia vor da aspectul general. Poți avea o abordare pur geometrică sau poți apela la câteva accente geometrice.
Când vine vorba despre formă, totul este permis. Ai grijă doar să nu exagerezi. Un design interior reușit este plăcut ochiului și se află în echilibru cu celelalte elemente.

Model

Modelele sunt un instrument foarte bun pentru a crea un spațiu mai dinamic din punct de vedere vizual. Începând de la podele și până la tavan, totul are un model. Rămâne doar să decizi cât de evident și excentric vrei să arate.
Punctele și dungile, de orice mărime și culoare, stau la baza oricărui model. În funcție de cum arată restul spațiului tău, îți recomandăm să alegi ceva care să-i dea un echilibru.

Nu uita, un design interior bun combină toate aceste trei aspecte.

Îți urăm să ai succes și inspirație!

Photo credit:
1st: deringhall.com
2nd: poliformusa.com
3rd: apartmenttherapy.com

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!