Caută
Generale

De ce sunt pozele importante pe Wizmo

De ce sunt pozele importante pe Wizmo

O poză valorează mai mult decât o mie de cuvinte. Acest lucru este valabil și pentru piața imobiliară. Cu cât ai pozele mai reușite, cu atât mai mari sunt șansele să găsești cumpărătorul potrivit. Astfel, economisești timp și bani.

Wizmo oferă un design deosebit și un grad de comoditate utilizatorului. Ca vânzător, ai la dispoziție un instrument foarte bun care te va ajuta să-ți vinzi proprietatea mai rapid și mai eficient, cu condiția să oferi toate detaliile solicitate de platformă.

Fotografiile sunt o modalitate excelentă de promovare pentru anunțul tău, mult mai puternică decât detaliile obișnuite. Încurajăm vânzătorii să realizeze fotografii de calitate, deoarece acest lucru le oferă potențialilor cumpărători mai multe informații despre proprietate.

Primul lucru pe care îl face orice persoană interesată să cumpere o locuință este să se uite la fotografii. Vor să-și facă o impresie despre cum arată, care este nivelul de confort, unde se află și ce se află în apropiere. Asigură-te că ai publicat suficiente poze pentru a prezenta în mod corespunzător proprietatea ta. Cei aflați în căutarea unei locuințe își vor face o idee despre cum arată proprietatea din imaginile și detaliile oferite de tine.

Anumiți vânzători vor apela la trucuri, prin afișarea unor fotografii care sunt menite să dea o imagine mai bună sau care vor să ascundă defectele. Aceasta este o tactică pe care nu o recomandăm sub nicio formă, deoarece, chiar și dacă vor fi păcăliți de ceea ce văd online, va fi cauza unor frustrări pentru potențialii cumpărători. Dacă dai dovadă de sinceritate din primul moment în care ai publicat anunțul, si ai atașat fotografii superbe, dar fidele, vei economisi timp în momentul vizionărilor efectuate de potențiali cumpărători. În cele din urmă, abordarea de tipul ”primești ceea ce vezi” este cea mai bună și vei reuși să faci vânzarea mai repede.

Iată câteva recomandări rapide pentru cazul în care vrei să pui o proprietate la vânzare pe Wizmo:

✓ Folosește-ți pagina de anunțuri ca pe o carte de vizită, cu imagini deosebite
✓ Încarcă numărul maxim de poze permis, pentru o prezentare completă
✓ Folosește fotografii captivante pentru a spune o poveste

De evitat:

✘ Nu încărca aceeași poză de mai multe ori
✘ Nu introduce link-uri către albume foto în care sunt păstrate pozele tale

Profită de avantajele pe care ți le oferă Wizmo și fă un anunț ca la carte. În timp ce completezi detaliile, gândește-te bine la proprietatea ta. Încearcă să înțelegi cine ar putea fi cumpărătorul și ce ar vrea să știe despre ea.

Distribuie

Citește pe mail noutățile Wizmo!