Caută
23/01/2017

Sfaturi & Trucuri

 

Cum înregistrezi un contract de închiriere la Fisc și ce înseamnă asta

A meritat să investeşti timp pentru vizionările apartamentului şi cu negocierile ţinute pentru găsirea unui chiriaş potrivit apartamentului tău. Iată ce urmează, din punct de vedere fiscal.

Citește mai departe
16/01/2017

Tendințe

 

Anunţuri imobiliare exclusive: care sunt avantajele?

Dacă te-ai hotărât să-ţi vinzi apartamentul printr-o agenţie imobiliară, sigur te-ai întrebat dacă să mergi pe un anunţ imobiliar exclusiv sau ar fi mai bine să apelezi la mai multe agenţii. Iată cea mai bună variantă.

Citește mai departe
09/01/2017

Tendințe

 

Anunţuri imobiliare de nota 10: necesitatea descrierilor bilingve

În cazul în care oferi spre închiriere sau vânzare un apartament, nu ezita să te adresezi atât localnicilor cât şi străinilor. Pentru a te adresa cât mai bine şi celor care nu vorbesc limba română, îți recomandăm să adaugi anunţului tău şi o descriere personalizată în limba enlgeză.

Citește mai departe
01/01/2017

Sfaturi & Trucuri

 

Cum publici un anunţ imobiliar eficient?

Pentru a-ţi transforma anunţul imobiliar într-unul care va vinde rapid, este necesar să oferi cât mai multe informații, de calitate. Urmează aceste sfaturi pentru a te asigura că anunţul tău imobiliar va ieși în evidență.

Citește mai departe
25/12/2016

Generale

 

Idei pentru casă: Alb imaculat

Poţi apela la alb şi la culori deschise pentru a avea flexibilitate în designul interior şi pentru a te adresa unui public mai larg.

Citește mai departe
19/12/2016

Pentru casă

 

Sfaturi pentru închirierea apartamentului: Mobilat sau nemobilat?

Știm că sunt multe de luat în considerare atunci când îţi cauţi o nouă locuinţă, însă ia în calcul și mobilarea apartamentului.

Citește mai departe
12/12/2016

Generale

 

Idei pentru casă: inspiraţie de Crăciun

Printre cadouri și alte decizii, o întrebare este deosebit de importantă în această perioadă: cum putem aduce Crăciunul într-un apartament? Răspunsul, la o primă vedere, pare simplu.

Citește mai departe
05/12/2016

Generale

 

Probleme cu chiriaşii? Iată câteva sfaturi pentru îmbunătăţirea relaţiei

Pentru a avea parte de o relaţie chiriaş - proprietar cât mai reuşită, ţi-am pregătit cinci puncte critice care te pot scuti de probleme şi care ar putea face diferenţa dintre o recomandare pozitivă şi una negativă.

Citește mai departe