Caută
07/04/2017

Noutăți

 

85 de agenții și dezvoltatori imobiliari își prezintă proiectele în fața a 5.000 de potențiali clienți, prezenți la Târgul Național Imobiliar

85 de companii și-au rezervat standuri la Târgul Național Imobiliar TNI, cel mai important târg imobiliar din România, dedicat celor în căutare de locuințe.

Citește mai departe
06/04/2017

Noutăți

 

Analiză Wizmo.ro și RE/MAX Grup de Lux: Cât costă să închiriezi un spațiu de birouri în Cluj-Napoca

Prețurile de închiriere ale spațiilor de birouri de clasa A din Cluj-Napoca au variat între 12 și 16 euro pe metru pătrat în 2016, înregistrând o creștere ușoară față de anul precedent și egalând nivelul de preț din 2011

Citește mai departe
30/03/2017

Noutăți

 

România, țara cu cei mai mulți proprietari de locuințe, dar și cele mai aglomerate gospodării din UE

România se află pe primul loc în topul statelor din Uniunea Europeană în ceea ce privește ponderea populației care locuiește în proprietăți deținute, fiind totodată și țara în care jumătate din populație trăiește în gospodării supraaglomerate.

Citește mai departe
27/03/2017

Noutăți

 

Infografic - date pe care nu le știai despre Wizmo

Vezi evoluția platformei de imobiliare Wizmo.ro, în perioada septembrie 2016 - februarie 2017. Împărtășim cu tine statistici despre trafic, audiență și planuri de viitor.

Citește mai departe
21/03/2017

Noutăți

 

Circa 600 de agenții îți pot lista acum anunțurile pe Wizmo.ro

Wizmo.ro anunță integrarea cu sistemul CRM JUSTIMMO, un proces în urma căruia toate cele 580 de agenții imobiliare, locale şi internaţionale, care utilizează această platformă software își pot lista anunțurile pe Wizmo.ro.

Citește mai departe
15/03/2017

Noutăți

 

Profilul clientului imobiliar în online

Potrivit unei analize realizate de Wizmo.ro, în ultimele 6 luni, 55% din totalul utilizatorilor care au fost interesați de tranzacționarea unei proprietăți au fost femei.

Citește mai departe
05/02/2017

Noutăți

 

Locuințe inteligente

Ca să-ţi transformi casa într-una inteligentă ai în primul rând nevoie de un smartphone (sau tabletă) şi de o reţea wi-fi în locuinţa ta. Iată câteva dispozitive pe care le poți conecta la smartphone sau tabletă, pentru a avea o locuință inteligentă.

Citește mai departe
30/01/2017

Sfaturi & Trucuri

 

Nimeni nu s-a născut vânzător

Ai completat anunţul tău imobiliar cu toate detaliile, pozele alese pun apartamentul într-o lumină excepţională, iar preţul pe care îl ceri are în spate multe ore de calcule şi documentaţie. Te aştepţi ca potenţialii cumpărători să sune în orice moment. Eşti pregătit pentru a vinde?

Citește mai departe