Vinzi, cumperi sau închiriezi

Vinzi, cumperi sau închiriezi

Cumpărători & chiriași

Găsește proprietatea potrivită

Găsește proprietatea potrivită

Navighează printre cele 50,269 de proprietăți și găsește-o pe cea potrivită pentru tine, înainte să spui Wizmo. Îți arătăm toate anunțurile disponibile din zona care te interesează, în bugetul și specificațiile tale.

Caută

Proprietari

Publică gratuit, vinde rapid

Publică gratuit, vinde rapid

Să creezi un anunț care se va tranzacționa singur este la fel de ușor precum spui Wizmo. Recompensăm proprietarii care adaugă cât mai multe detalii despre proprietate și poziționăm anunțul pe locuri superioare în rezultatele căutării.

Adaugă un anunț

Agenții & dezvoltatori

Vinde și închiriază ca un profesionist

Vinde și închiriază ca un profesionist

Integrează portofoliul de proprietăți pe care îl ai cu un simplu fișier XML sau prin CRM. Mai repede decât vei spunei Wizmo, îți crești vizibilitatea anunțurilor și închei noi tranzacții. Te ajutăm să gestionezi anunțuri, agenți și clienți prin intermediul unei interfețe intuitive.

Solicită un cont
21/03/2016
Noutăți

Ghidul profesionistului imobiliar

În cazul în care ești profesionist imobiliar pe Wizmo, ai acces la întreaga gamă de instrumente pe care le poți folosi în avantajul tău. Pe măsură ce introducem funcționalități noi, Wizmo se va dovedi a fi platforma mult dorită pentru piața de imobiliare din România.

21/03/2016
Citește mai departe
05/06/2016
Noutăți

De ce să alegi un cont plătit pe Wizmo?

Wizmo oferă funcționalități grozave celor implicați în tranzacțiile cu proprietăți imobiliare. Dacă ai mai multe proprietăți de vânzare, fie că ești un utilizator obișnuit sau profesionist, un cont plătit îți va face viața mai ușoară și vei putea să gestionezi toate proprietățile tale dintr-un singur cont.

05/06/2016
Citește mai departe
Vezi mai multe sfaturi