Vinzi, cumperi sau închiriezi

Cumpărători & chiriași

Găsește proprietatea potrivită

Găsește proprietatea potrivită

Navighează printre cele peste 71.761 de proprietăți și găsește-o pe cea potrivită pentru tine, înainte să spui Wizmo. Îți arătăm toate anunțurile disponibile din zona care te interesează, în bugetul și specificațiile tale.

Caută

Proprietari

Publică gratuit, vinde rapid

Publică gratuit, vinde rapid

Să creezi un anunț care se va tranzacționa singur este la fel de ușor precum spui Wizmo. Adaugă cât mai multe detalii despre proprietate și îți vom poziționa anunțul pe locuri superioare în rezultatele căutării.

Adaugă un anunț

Agenții & dezvoltatori

Vinde și închiriază ca un profesionist

Vinde și închiriază ca un profesionist

Integrează portofoliul de proprietăți pe care îl ai cu un simplu fișier XML sau prin CRM. Mai repede decât vei spune Wizmo, îți crești vizibilitatea anunțurilor și închei noi tranzacții.

Solicită un cont

Ce spun companiile cu care lucrăm

"Am ales Wizmo pentru flexibilitatea și deschiderea de care au dat dovadă în înțelegerea nevoilor noastre. Recomand platforma pentru că este simplu de navigat, are o vizibilitate bună și în plus, oferă articole de specialitate pentru profesioniștii din industrie. "

Călin Dragoș Domenico, Ritz Imobiliare

"Wizmo este primul portal imobiliar de pe piața româneascã, care pare să fie construit pentru a fi simplu de utilizat de către clienți reali. Multe platforme, printre care și cea mai importantă de pe piață, sunt învechite și deloc intuitive. Pentru acest motiv, îi încurajăm chiar și pe competitorii noștri să adauge proprietăți pe Wizmo, pentru a permite site-ului să reprezinte pe deplin ceea ce este disponibil pe piață."

Damian Galvin, White Mountain Property

"Am ales Wizmo deoarece oferă o soluție de promovare simplă și eficace, platforma fiind extrem de prietenoasă și ușor de utilizat. Recomand Wizmo profesioniștilor care doresc să aibă o vizibilitate ridicată și leaduri de calitate în cel mai scurt timp. "

Ovidiu Ștețco, Impakt Imobiliare

"Platforma este ușor de folosit și generează leaduri de calitate, iar echipa este orientată către găsirea de soluții pentru creșterea vizibilității mele și a agenției pe care o reprezint. Nu sunt văzut ca un simplu client, ci ca un adevărat partener de business. Recomand cu căldură tuturor!"

Cristian Șerban, K Imobiliare Consult

"Încă de la prima abordare a reprezentatului de vânzări și până la livrarea serviciilor ireproșabile, Wizmo se poziționează ca o platformă prietenoasă, adresată profesioniștilor din domeniu. Abordare corectă și prețuri de promovare excelente. Recomand cu căldură să-i puneți la încercare! "

Radu Pașca, Mr. Exclusivitate

"Am bătut palma cu Wizmo pentru un contract de publicitate. Putem spune cu mâna pe inimă că ne bucurăm de atenția primită. Mulțumim account managerului că este receptiv la nevoile pe care le exprimăm. Sperăm ca viitorul să aducă reușite și împliniri ambelor părți. "

Nelly Mădă Imob

"Știam de Wizmo de la agenția unde am fost angajați în trecut, iar în momentul în care ne-am făcut propria agenție i-am contactat cu prioritate. Încă din primele zile ale colaborării am avut parte de leaduri de calitate, concretizate cu o rată de conversie crescută. Sunt un portal cu o abordare diferită, îl recomand!"

Răzvan Acxenie, Spin City Imobiliare