Zoom Imobiliare

Strada Decebal, 400...

+ Show address
No reviews yet

Agentia Zoom Imobiliare din Cluj-Napoca va pune la dispozitie anunturi imobiliare din intreg judetul Cluj dar si servicii complete de evaluari imobiliare, vanzari, cumparari si inchirieri de imobile.

Echipa noastra ofera in primul rand seriozitate dar si experienta in acest domeniu, iar relatiile cu clientii sunt primordiale pentru succesul companiei, dand dovada de respect si incredere reciproca.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora reprezinta recomandarea companiei. De asemenea promovam principiile unei piete imobiliare ideale, bazata pe norme de conduita si o ridicata tinuta morala, profesionalism si etica in afaceri.

 

Toate aceste calitati fac parte din conceptul care a stat la baza crearii acestei companii, fapt pentru care suntem atenti la dorintele tale si ne dorim sa iti oferim tot ce e mai bun.

 

Prin munca, seriozitate si perseverenta am reusit sa pozitionam compania pe un trend crescator intr-un timp foarte scurt, ceea ce denota dorinta noastra de afirmare.

Ne caracterizeaza promtitudinea, respectul si profesionalismul, motiv pentru care reusim sa onoram chiar si cerintele celor mai exigenti clienti care ne trec pragul sau ne cer ajutorul deoarece alte agentii nu isi onoreaza promisiunile.


Read More Show Less

Agents

FlorinMore info
AndreeaConsilier ImobiliarMore info
Adrian LazarMore info
Arthur BukkosMore info
Cristian PavelMore info
Daniel LapusteMore info
David BirisMore info
Diana MastanMore info
Eduard FeldmanMore info
Gabriel GhiurcoMore info
Ionita TamasMore info
Office Zoom ImobiliareAgentMore info
Vlad AdamConsilier ImobiliarMore info
Vlad CocMore info
Wizmo userMore info

Active listings
For sale: 0For rent: 0

Company reviews

Wizmo members have not reviewed this company yet.

Have you worked with this company? Wizmo’s community will value your input!

Review this company